Concept

Menuet Residence este un proiect residential, cu un design architectural unic, situat in zona de nord a Bucurestiului, la 2 minute de mers de parcul Herastrau.

Imobilul, de tip boutique, este unul din cele mai intime din zona de nord, intrunind 19 apartamente de 2 si 3 camere, ce au alocate locuri de parcare si boxe in garajul subteran al cladirii.

Un mix rafinat de eleganta, calitate si confort au facut ca cele mai inalte standarde de exclusivism sa defineasca conceptul Menuet Residence.

Mereu aproape de nevoile clientilor nostri, cu mare atentie la detalii si alaturi de o echipa de arhitecti si designeri, Menuet Residence reuseste sa defineasca stilul de viata al fiecarui resident.

Detalii constructive

Structura de rezistenta este din beton armat, respectand cele mai exigente normative. Aceasta este formata dintr-un un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat, placile sunt tip „dala groasa”, fara grinzi aparente, iar inaltimea libera este de 2.85 m.

Peretii exteriori  sunt realizati din caramida Porotherm, ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din vata bazaltica de 10 cm grosime, fatada ventilata placata cu lemn special pentru exterior, piatra naturala tip vratza si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge.

Pentru izolare fonica, peretii de separare intre apartamente cat si cei de compartimentare din apartamente sunt realizati din caramida.

Apartamentele sunt prevazute cu centrala proprie, marca Viessman, iar incalzirea se face prin sistem radiant tip pardoseala calda, marca rehau cu termostate de ambient pe fiecare camera.

Climatizarea se va face cu unitati de clima in detenta directa, necarcasate, silentioase, montate in plafonul fals. Acestea vor recircula aerul din camera prin intermediul unor grile montate in dreptul tamplariei exterioare. Sistemul de aer conditionat va fi de tip centralizat multisplit.

Gresia si faianta provin de la Porcelanosa, un brand renumit printre arhitectii si designerii de interior, obiectele sanitare din gama Roca, cu rezervoare ingropate, astfel baile fiind gandite in concordanta cu ultimele trenduri in materie de design si utilitate.

Parchetul este triplu stratificat, tip Vicla, iar usile din lemn stratificat, sunt menite sa satisfaca cele mai inalte exigente.

Functie de stadiul executiei imobilului si de momentul achizitiei apartamentului, finisajele interioare pot fi personalizate de catre cumparator.

Toate informatiile, schitele prezentate au exclusiv scop de prezentare, fara a crea obligatii sau raspunderi legale sau contractuale in sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a caror relatie juridica va fi guvernata exclusiv de prevederile unui contract/antecontract incheiat intre parti.